Vodič za kupovinu ASUS Laptopova

Vodič za kupovinu ASUS Laptopova

Inovativni, moćni i futuristički

 

Koje su razlike između Asusove serije proizvoda?

Bez obzira da li tražite laptop za pregledavanje interneta i slanje e-pošte, ili igranje najnovijih igara na ultra podešavanjima. Asus ima odgovarajuću laptop za svakog korisnika. Asus laptopovi su podeljeni u različite serije proizvoda, tako da vam je lakše da odaberete. Od Asus ZenBook-a i VivoBook-a do serije TUF i Republic of Gamers, o razlikama možete pročitati ovde.

 

 

 

Asus VivoBook

VivoBook je naziv za veliku grupu Asus laptop računara. Od 11-inčnog laptopa koji možete nositi u školu da biste hvatali beleške ili da editujete video zapise. Postoji pogodan VivoBook za svakog korisnika. Pored toga, tu je i VivoBook Flip, 2-u-1 koji kombinuje prednosti tableta i laptopa. Za zahtevnog korisnika su i VivoBook Pro i VivoBook S. Ovi laptopi imaju namensku video karticu, tako da sa njom možete igrati i lakše igre.

Asus ROG (Republic Of Gamers)

ROG je skraćenica koja označava Republic of Gamers. Sa Asus ROG laptopom spremni ste za igranje svojih omiljenih igara na ultra podešavanjima. Dolaze sa najnovijim NVIDIA ili AMD grafičkim video karticama.

Asus TUF (The Ultimate Force)

Asus TUF znači The Ultimate Force. Asus TUF laptopom spremni ste za igranje svojih omiljenih igara. TUF modeli su pogodni za većinu igara. Sve dok grafički nisu prezahtevne i ne postavljate uvek postavke ultra.

Asus ZenBook

Sa čvrstim kućištem i malom težinom, Asus ZenBook je laptop koji je veoma pogodan da nosite sa sobom ceo dan. Stavite je u torbu i nećete imati osećaj kao da nosite cigle. Ako ste slučajno udarili nešto sa ZenBook-om, neće se slomiti, otporan je na udarce. Postoje Asus Zenbook modeli koji se kreću od 13 do 15 inča. ZenBook se smatra standardnim modelom. ZenBook S i Zenbook Pro su luksuzni uređaji sa moćnim komponentama. Da li više volite 2 u 1, znači laptop i tablet u 1? ZenBook Flip će odgovarati vašim potrebama.

Asus laptop računari po najboljim cenama.