Vodič za kupovinu Lenovo laptopova

Vodič za kupovinu Lenovo laptopova

Lenovo laptopovi su poznati po dobrom kvalitetu izdrade. Lenovo laptopovi su podeljeni u nekoliko različitih serija modela proizvoda. U nastavku teksta naći će te razlike u modelima Lenovo laptopova i koji je model pravi za Vas.

Lenovo IdeaPad, Lenovo Yoga, Lenovo Yoga Book, Lenovo ThinkPad, Lenovo Legion

Lenovo IdeaPad

Serija Lenovo IdeaPad ima za svakoga ponešto. Bez obzira da li želite da se igrate ili jednostavno koristite laptop za jednostavne aktivnosti kao što su mail, tekst, pregledanje interneta.

Nastavku teksta možete vidite koji Vam IdeaPad odgovara.

Lenovo IdeaPad 100, 300, 500 serije

Ovi laptopovi imaju relativno skromnu cenu. Ako tražite laptop koji koristite za aktivnosti kao što su pregledanje inteneta, slanje e-mail-ova ili obradu teksta. IdeaPad 100, 300, i 500 su veoma pogodni za to.

Lenovo IdeaPad 700 serija

Lenovo IdeaPad 700 laptopovi su pravi svestani modeli. Ovi laptopovi imaju dovoljnoi procesorske snaga da obradjuju fotografije, video fajlove i da pokreću igrice koje nisu preterano zahtevne.

Lenovo Y serija

Lenovo Y serija laptopova su za najzahtevnije igrače. Ako odaberete sa NVIDIA GeForce GTX960M video karticom moći ćete da igrate večinu igrica na visokim podešavanjima. Ako izabereteGTX1070 video karticu možete da igrate igrice na ultra podešavanjima.

Lenovo Yoga

Kao što ime sugeriše, Lenovo Yoga je veoma fleksibilan. Možete da okrenete tastaturu 360 stepin i da laptop koristite kao tablet.

Lenovo Yoga 500 serija

Ovo je početna serija Lenovo’s 2-in-1 laptopova. Yoga 500 serija je pogodna za svakodnevne zadatje kao što je predledanje interneta, slanje emailova, obrada teksta. Možeta da birate izmedju laptop moda, tablet moda, prezentacije  ili tend moda

Lenovo Yoga 700 serija

Lenovo Yoga 700 serija, spremni ste multitasking i za rad sa zahtevnijim softwerom. Možete da otvorite 20 tabova, strimuje muziku, editujete slike. Yoga 720 ima 4K touchscreen

Lenovo Yoga 900 serija

Veoma moćan, neverovatno kompaktan i elegatno dizajniran, ovi termini definišu Lenovo Yoga 900 seriju. Ovaj 2-in-1 laptop, možete da editujete video fajlove bilo kada. Zahvaljujući  maloj težini i tankom dizajnu ovaj Yoga poneti bilo gde.

Lenovo ThinkPad

Lenovo ThinkPad je namenjen poslavnim korisnicima. Dolazi sa Windowns pro verzijom.

Zahvaljujući čvrstom kvalitetu izrade, mogu da podnesu udarce.

Sigurnost

Imaju ugradjen TPM chip, za sigrunost datoteka. Senzor za otisak prsta.

Kvalitet izrade

ThinkPad je čvrst, može da podnese udaac ili pad. Možete da odaberete tastaturu koja ne propušta tečnost, tako da možete da polije vodom ili kafom. Neće biti problema.

Lenovo Legion

 

Bilo da ste iskusan igrač ili amater, u svakom slučaju moći ćete da koristi Lenovo Legion igrački lapop. Ovi laptopovi dolaze sa najjačim procesorima.

Lenovo Legion Y520

Lenovo Legion Y520 je početni model Lenovo Legion serija. Sa NVIDIA GeForce GTX 1050 video karticom možete da igrate većinu igara sa visokim podešavanjem Sa GTX 1060 možete da radite sa virtualnom realnošču ili da igrate igrice u ulta podešavanjima.

Lenovo Legion Y720

Lenovo Legion Y720 ide korak dalje. Ovaj laptop dolazi sa NVIDIA GeForce GTX 1060 video karticom na kojoj mogu da se igraju najnovije igrice na ultra podešavanjima ili da pokrenete virtualnu realnost. RGB-backlit tastatura sa crvenim svetlom moguće je programirati po vašim potrebama

Lenovo Legion Y920

Igrajte sve vase igrice na ultra podešavanjima sa Lenovo Legion Y920. NVIDIA GeForce GTX 1070 garantuje snažne grafičke performance. Tu je RGB-backlit programibilna tastatura. Ovaj laptop možete i overklokovati.

Lenovo laptop računari po najboljim cenama